Foto: js9mxd
Niekedy dávno, keď boli deti malé a chovalo sa veľa zajacov, vznikol tento recept. Zajaca upraveného v celku mi jesť nechceli, tak som Zobraziť celý popisNiekedy dávno, keď boli deti malé a chovalo sa veľa zajacov, vznikol tento recept. Zajaca upraveného v celku mi jesť nechceli, tak som začal improvizovať.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Odratý domáci zajac vraj vyzerá ako mačka, vravievali dcéry.
-
2
Tak som ho zmenil na kuracie mäso, stačilo ho vykostiť.
-
3
Dal som ho dusiť na cibuľku, pridal som koreniny a posolil som.
-
4
Za stáleho podlievania som ho dusil do mäkka. Medzi tým som prebral ryžu, opražil ju na cibuľke a dal dusiť aj so sterilizovanou fazuľkou.
-
5
Po udusení ryže a mäsa som obidve masy zmiešal.
-
7
Podávam to s niečim kyslím, a zakryjem to strúhaným syrom, dobrú chuť.
Diskusia k receptu