Rizoto zo zajaca

Autor receptu: js9mxd

Niekedy dávno, keď boli deti malé a chovalo sa veľa zajacov, vznikol tento recept. Zajaca upraveného v celku mi jesť nechceli, tak som začal improvizovať.

6
porcií
30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Odratý domáci zajac vraj vyzerá ako mačka, vravievali dcéry.
  2. Tak som ho zmenil na kuracie mäso, stačilo ho vykostiť.
  3. Dal som ho dusiť na cibuľku, pridal som koreniny a posolil som.
  4. Za stáleho podlievania som ho dusil do mäkka. Medzi tým som prebral ryžu, opražil ju na cibuľke a dal dusiť aj so sterilizovanou fazuľkou.
  5. Po udusení ryže a mäsa som obidve masy zmiešal.
  6. Podávam to s niečim kyslím, a zakryjem to strúhaným syrom, dobrú chuť.