Ríbezľový koláč
Ríbezľový koláč

Ríbezľový koláč do 10 minút

liadelioutes - fotkaliadelioutes, 27. júna 2020
9
porcií
10 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

Cesto:
 (do malého plechu)
Plnka:
500 ml
1 bal. (alebo vanilkový)
2 PL
Navrch:




Postup

  1. 1

    Ríbezle umyjeme a zbavíme stopky.

  2. 2

    Na menší plech položíme kúpený piškótový korpus.

  3. 3

    Z mlieka, cukru a pudongového prášku uvaríme podľa návodu na obale puding. Keď vychladne, nalejeme ho na korpus.

  4. 4

    Posypeme ríbezľami. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia