Ríbezľový koláč do 10 minút
9
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Cesto: | |
(do malého plechu) |
|
Plnka: | |
500 ml |
|
1 bal. (alebo vanilkový) |
|
2 PL |
|
Navrch: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Ríbezle umyjeme a zbavíme stopky.
- 2
Na menší plech položíme kúpený piškótový korpus.
- 3
Z mlieka, cukru a pudongového prášku uvaríme podľa návodu na obale puding. Keď vychladne, nalejeme ho na korpus.
- 4
Posypeme ríbezľami. Dobrú chuť.
Tiež ríbezľový koláč:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre