Rezne z nálevu

peter64 - fotkapeter64, 10. marca 2011

tento recept mám z relácie ktorú uvádzal Peter Novotný a varil ho teraz neviem či Oldo Hlavaček alebo Stano Dančiak

Suroviny

1000-2000 g
1 ks, strúčik
2 ks




Postup

  1. 1

    Mäso potrieme predtlačeným cesnakom a soľou a necháme 2 dni odležať v chladničke.Potom ho zalejeme studenou vodou a znova necháme odstáť 3 dni,občas ho obrátime.Mäso vyberieme,osušíme a pokrájame na rezne.Obalíme v trojobale a vyprášime.Príloha:zemiakový šalát s nastrúhaným chrenom.

Diskusia k receptu

marienka44
@Peter64 , nevyluhuje sa do vody vsetka vyziva z masa? Mna ucili, ze maso sa nema nechat stat vo vode, len oplachnut a utriet papierovou servitkou. Dokonca aj drevená doska na krajanie masa /dienko po nasom/ sa ma pred klepaním masa navlhcit, aby zbytocne vevysavala stavu z masa. Tvoja priprava ruší všetky moje vštepené zásady. :-)
peter64
takto to pripravoval Peter Novotný a jeho hostia dúfam že vedia ako to majú pripraviť a keď ma byť z nálevu tak asi tam ta voda ide a keď to ruší všetky Vaše vštepené zásady tak tento recept nepripravujte. PS nebojte sa neurazil som sa




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia