... imeili prichádzajú a odchádzajú no imeil s týmto receptom ma zaujal a Zobraziť celý popis... imeili prichádzajú a odchádzajú no imeil s týmto receptom ma zaujal a vyskúšal som ho
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
potrebné suroviny ...... ja som robil z celú krkovičku .. kto bude robiť menšie množstvo tak iba polovinu ingrediencí
                                                     - 
                                                    2
                                                    
kelímok kremžskej horčice z miešame z olejom ..... oleja toľko , koľko bude treba ,,majčiny,,
                                                     - 
                                                    3
                                                    
krkovičku si narežeme na plátky , jemne naklepeme , osolíme a posypeme čierným korením
                                                     - 
                                                    4
                                                    
na dno misky sa dalo trochu ,,maičiny ,, a nato sa dal plátok krkovičky ,potrelo ,,maičinou ,, a posypalo troškou cibule pokrájanej na mesiačiky a cesnaku pokrájaného na kolieska ..... takto opakujeme kým nemáme všetko mäso v mise
                                                     - 
                                                    5
                                                    
keď je mäso minuté , zbytok ,, maičiny ,, natrieme na mäso a zasypeme cibulou pokrájanou na mesiačiky .... prikrijeme a na noc dáme do chladničky.
                                                     - 
                                                    6
                                                    
na panvici si roztopíme bravčovú masť a keď je horúca dáme z prudka osmahnúť prvé plátky krkovičky
                                                     - 
                                                    7
                                                    
vymastíme si plech na ktorý prekladáme osmahnuté rezne aj s cibulou a cesnakom
                                                     - 
                                                    8
                                                    
po osmahnutí všetkého mäsa vylejeme masť z panvice na rezne v pekáči a z misy vysypeme zostatok cibule a ,, maičiny ,,
                                                     - 
                                                    9
                                                    
podlejeme trochou vody
                                                     - 
                                                    10
                                                    
zakryjeme alobalom a dáme do trúby na 200°C - 50 až 60 minut .... sledujem po 45 minutách aké máme mäso
                                                     - 
                                                    11
                                                    
potom odstránime alobal a dáme ešte na 15 - 20 minut nazpeť do trúby
                                                     - 
                                                    12
                                                    
no a máme hotovo ..... prílohu doporučujú zemiakové piré , alebo opekané zemiaky ......... žena opláchla ryžu
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Niečo podobné robievam, ale s karé.
chýba ti nadhľad..empatia..slušnosť..
VARECHA je o normálnom ľudskom živote..nie o zasadaní učiteľov..jazykovedcov..
Ak to nezvládaš,tak sa to douč!
Nekaz mi obyčajnú radosť z dobrého jedla..
verím,že@gordonko ten nadhľad má..
a sa nad tvojím poúčaním povznesie..
:-)
@gordonko paráááda, ukladám do kk a 5*