Foto: gordonko
... imeili prichádzajú a odchádzajú no imeil s týmto receptom ma zaujal a Zobraziť celý popis... imeili prichádzajú a odchádzajú no imeil s týmto receptom ma zaujal a vyskúšal som ho
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
potrebné suroviny ...... ja som robil z celú krkovičku .. kto bude robiť menšie množstvo tak iba polovinu ingrediencí
-
2
kelímok kremžskej horčice z miešame z olejom ..... oleja toľko , koľko bude treba ,,majčiny,,
-
3
krkovičku si narežeme na plátky , jemne naklepeme , osolíme a posypeme čierným korením
-
4
na dno misky sa dalo trochu ,,maičiny ,, a nato sa dal plátok krkovičky ,potrelo ,,maičinou ,, a posypalo troškou cibule pokrájanej na mesiačiky a cesnaku pokrájaného na kolieska ..... takto opakujeme kým nemáme všetko mäso v mise
-
5
keď je mäso minuté , zbytok ,, maičiny ,, natrieme na mäso a zasypeme cibulou pokrájanou na mesiačiky .... prikrijeme a na noc dáme do chladničky.
-
6
na panvici si roztopíme bravčovú masť a keď je horúca dáme z prudka osmahnúť prvé plátky krkovičky
-
7
vymastíme si plech na ktorý prekladáme osmahnuté rezne aj s cibulou a cesnakom
-
8
po osmahnutí všetkého mäsa vylejeme masť z panvice na rezne v pekáči a z misy vysypeme zostatok cibule a ,, maičiny ,,
-
9
podlejeme trochou vody
-
10
zakryjeme alobalom a dáme do trúby na 200°C - 50 až 60 minut .... sledujem po 45 minutách aké máme mäso
-
11
potom odstránime alobal a dáme ešte na 15 - 20 minut nazpeť do trúby
-
12
no a máme hotovo ..... prílohu doporučujú zemiakové piré , alebo opekané zemiaky ......... žena opláchla ryžu
Niečo podobné robievam, ale s karé.
chýba ti nadhľad..empatia..slušnosť..
VARECHA je o normálnom ľudskom živote..nie o zasadaní učiteľov..jazykovedcov..
Ak to nezvládaš,tak sa to douč!
Nekaz mi obyčajnú radosť z dobrého jedla..
verím,že@gordonko ten nadhľad má..
a sa nad tvojím poúčaním povznesie..
:-)
@gordonko paráááda, ukladám do kk a 5*