Komentáre k receptu:
  • klobaska - fotkaklobaska 16. októbra 2014 o 22:28

    Mam rada pecienky,ale iba kuracie,bravcove a hovadzie,ale tvoja vyzera chutne.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarjozka2 16. októbra 2014 o 23:41

    Musi to byt velmi delicious a tak este s poharom dobreho piva,hlavne teraz s October fest.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlubavas658 17. októbra 2014 o 01:06

    úžasný recept, lahôdka!
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 17. októbra 2014 o 01:33

    Milý@sracz - ferikém drágám, to je fantastická delikatessa :-)
    úžasné fotky, perfektný postup :-)))
    srdečne blahoželám!
    *****
    @zareaguj
  • esi - fotkaesi 17. októbra 2014 o 07:22

    toto musí byť fajnotka. Za totality som dostala v určitých obchodoch aj túto králičiu pečeň, ale teraz ozaj nikde. Bol by veľký rozdiel s kuracími?
    @zareaguj
  • pivonka - fotkapivonka 17. októbra 2014 o 09:04

    Králičiu pečeň bohužiaľ nepoznám a asi to aj takto ostane, lebo priameho dodávateľa nemám a v obchodoch som ju nevidela. Robievam takto kuraciu a krájam ju na kúsky. Teraz sa ju odvážim spraviť aj vcelku ďaka Tvojej informácii - 8 minút. Dobre vedieť.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlianka 17. októbra 2014 o 15:31

    Vynikajúci recept. Ukladám do KK. Keď dostanem králičiu pečeň kúpiť, tak vyskúšam. Ja som dostala králičiu pečeň naposledy v Tescu, je fantastická, žiadna pečeň sa jej nevyrovná.
    @zareaguj
  • klotilda - fotkaklotilda 17. októbra 2014 o 15:56

    Králikoch doma chováme, takže najbližšie bude králičia pečeň podľa tvojho receptu.
    @zareaguj
  • tinca - fotkatinca 17. októbra 2014 o 16:14

    @sracz Feri,na králičiu pečeň nedám dopustiť je u mňa TOP,ale zoženiem ju tak raz uhorský rok. Napr.bravčovú a hov. vôbec nekupujem,len králičiu a kuraciu. Je výborná aj vyprážaná, al bo podobne robená ako tvoja, ale v rúre.:)
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaevanaaa 17. októbra 2014 o 18:36

    Králičiu ani zajačiu pečeň som ešte ani ja nejedla, ale vyzerá vábne a určite bude chutná, o nič menej ako tie ostatné, čo som už jedla. A mimochodom, ak sa nemýlim videla som ju v Bille, tam majú aj zajacov ( králikov?).
    @zareaguj
  • tatranka - fotkatatranka 18. októbra 2014 o 16:02

    @sracz píšem presne to čo @evanaaa.Nikdy som nejedla ani zajačiu,ani králičiu pečeň. / Ja totiž ani zajka nemusímú mrzí ma to,ale je to tak.
    No chuť si mi na robil veľkú.Tvoj recept som už videla včera,ale akosi sa mi nepodarilo reagovať.
    O to viac som sa tešila na dnešný deň.Od dcérky manžel doniesol pečeň zo zveriny a preto som ju dnes nachystala na obed.Nie celkom som robila ako ty,ale ten popud vznikol na základe tvojho receptu.
    Ja som ju tento krát restovala na chutnej prerastenej údenej slaninke,s kopcom cibuľky aj cesnaku,tiež pridávam červenú mletú papriku,majoranku,korenie.Veľmi sme si pochutnali a ty určite vieš,o čom hovorím.
    @zareaguj
  • elysa - fotkaelysa 19. októbra 2014 o 20:07

    veru je to delikatesa, takéto dobroty u nás má pod palcom môj zákonitý, k zajačej sa dostaneme z času na čas, častejšie pripravuje morčaciu, je skôr k dostaniu, robí ju na bravčovej masti, cibuľke, nakoniec dochutí koreninami, podáva tiež z čerstvým chlebom...
    @zareaguj
  • marika21 - fotkamarika21 26. októbra 2014 o 00:25

    Je vynikajúca zajačia pečeň tiež uvarená v polievke spolu zo zajkom. Polievka tiež výborná. Kto chová zajkov vám to potvrdí. *****
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatargertrud 18. marca 2016 o 22:49

    prave som urobila podla vynikajuceho vasho receptu; vdaka Vam @sracz !
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist