Milujem raw dezerty. Tu je jeden čo som okopírovala z youtubu :)
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
| Cesto: | |
| 2 hrnček |
|
| 1/2 hrnček |
|
| Krém: | |
| 3 hrnček |
|
| 1/2 hrnček |
|
| 1/4 hrnček |
|
| 1 kávová lyžička |
|
| 3/4 hrnček |
|
| Poleva: | |
| 1 hrnček |
|
| 5 ks |
|
| 1/4 hrnček |
|
Postup
-
1
Na celý tento recept budeme potrebovať iba kuchynský mixér. Pripravíme si "cesto" a to z vlašských orechov a datlí. Všetko pekne zmixujeme kým nam vznikne taká lepivá hmota ako na obrázku. Túto hmotu pekne prstami popritláčame do formy.
-
2
Dalej si pripravíme citrónovú kešu plnku. Opäť dáme všetky suroviny do mixera a vymixujeme. A aj túto plnku pekne rozotrieme do našej formy. Asi takto.
-
3
Nakoniec vymixujeme suroviny potrebné na polevu. Hotový koláčik dáme do mrazáku na 3-4 hodinky. Pred podávaním ho vždy vyberieme na 15 minút z mrazáku von a podávame.









@Mata3636 , preco tak utocne na @buchtabuchta ? ved nie kazdy kolac co ma susienkovy zaklad je cheesecake a tiez - piškóty prekladané smotanou/nátierkovým maslom/tvarohom a posypané kakaom - ako pises, nie su tiramisu, a hlavne kde vidis v recepte susienkovy zaklad?