RAW Cheesecake (fotorecept)

Autor receptu: tamik

Milujem raw dezerty. Tu je jeden čo som okopírovala z youtubu :)

10
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na celý tento recept budeme potrebovať iba kuchynský mixér. Pripravíme si "cesto" a to z vlašských orechov a datlí. Všetko pekne zmixujeme kým nam vznikne taká lepivá hmota ako na obrázku. Túto hmotu pekne prstami popritláčame do formy.
  2. Dalej si pripravíme citrónovú kešu plnku. Opäť dáme všetky suroviny do mixera a vymixujeme. A aj túto plnku pekne rozotrieme do našej formy. Asi takto.
  3. Nakoniec vymixujeme suroviny potrebné na polevu. Hotový koláčik dáme do mrazáku na 3-4 hodinky. Pred podávaním ho vždy vyberieme na 15 minút z mrazáku von a podávame.