RAW Cheesecake (fotorecept)
Autor receptu: tamik
Milujem raw dezerty. Tu je jeden čo som okopírovala z youtubu :)
10 porcií |
10 minút príprava |
Postup
- Na celý tento recept budeme potrebovať iba kuchynský mixér. Pripravíme si "cesto" a to z vlašských orechov a datlí. Všetko pekne zmixujeme kým nam vznikne taká lepivá hmota ako na obrázku. Túto hmotu pekne prstami popritláčame do formy.
- Dalej si pripravíme citrónovú kešu plnku. Opäť dáme všetky suroviny do mixera a vymixujeme. A aj túto plnku pekne rozotrieme do našej formy. Asi takto.
- Nakoniec vymixujeme suroviny potrebné na polevu. Hotový koláčik dáme do mrazáku na 3-4 hodinky. Pred podávaním ho vždy vyberieme na 15 minút z mrazáku von a podávame.