Quinoa klobáska s paradajkovou salsou

Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 6. januára 2016
Quinoa klobáska s paradajkovou salsou
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 ks
10 g
2 g
5 g
0,5 m
300 g
80 g
50 g
2 g
2 g
1/2 ks




Postup

  1. 1

    Quinou uvaríme podľa návodu, ochutíme mletou rascou, citrónovou šťavou, nasekaným koriandrom a olivovým olejom. Po vychladení naplníme bravčové črievka a tvarujeme klobásky.

  2. 2

    Vo vode obvaríme paradajky, ošúpeme ich a pokrájame na malé kocky. Na panvici na rozohriatom oleji speníme nadrobno nakrájanú šalotku.

  3. 3

    K šalotke pridáme nakrájané paradajky, čili, soľ a oregano, nakoniec pridáme maslo. Klobásky opečieme na panvici a podávame s paradajkovou salsou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia