Quinoa klobáska s paradajkovou salsou
Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 6. januára 2016
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 6. januára 2016
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Quinou uvaríme podľa návodu, ochutíme mletou rascou, citrónovou šťavou, nasekaným koriandrom a olivovým olejom. Po vychladení naplníme bravčové črievka a tvarujeme klobásky.
- 2
Vo vode obvaríme paradajky, ošúpeme ich a pokrájame na malé kocky. Na panvici na rozohriatom oleji speníme nadrobno nakrájanú šalotku.
- 3
K šalotke pridáme nakrájané paradajky, čili, soľ a oregano, nakoniec pridáme maslo. Klobásky opečieme na panvici a podávame s paradajkovou salsou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu