Pusinkové tortičky

Erika Nogová
majiteľka siete cukrární Alžbetka so sídlom v Novej Bani, 19. decembra 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pusinkové tortičkyFoto: Pravda - Ivan Majerský
40 min
príprava
60 min
na 80 °C

Suroviny

6 ks
300 g
1 PL
1 KL
Krém:
2 bal.
300 ml
1 ks
Na ozdobenie:
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Bielky s cukrom a octom vyšľaháme do hustej peny, pridáme zemiakový škrob. Nastriekame kolieska na papier na pečenie.

  2. 2

    Rúru vyhrejeme na 180 °C, vložíme plech a hneď stiahneme teplotu na 80 °C. Sušíme asi hodinu.

  3. 3

    Krém: Smotanu s vanilkovou dreňou vyšľaháme, pridáme mascarpone a spolu zamiešame. Na kolieska nastriekame ozdobným vreckom krém. Dozdobíme čerstvým ovocím a poprášime cukrom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist