Pusinkové tortičky
Erika Nogová
majiteľka siete cukrární Alžbetka so sídlom v Novej Bani, 19. decembra 2018
majiteľka siete cukrární Alžbetka so sídlom v Novej Bani, 19. decembra 2018

Foto: Pravda - Ivan Majerský
40 minút
príprava
príprava
60 minút
na 80 °C
na 80 °C
Postup
-
1
Bielky s cukrom a octom vyšľaháme do hustej peny, pridáme zemiakový škrob. Nastriekame kolieska na papier na pečenie.
- 2
Rúru vyhrejeme na 180 °C, vložíme plech a hneď stiahneme teplotu na 80 °C. Sušíme asi hodinu.
- 3
Krém: Smotanu s vanilkovou dreňou vyšľaháme, pridáme mascarpone a spolu zamiešame. Na kolieska nastriekame ozdobným vreckom krém. Dozdobíme čerstvým ovocím a poprášime cukrom.
Tiež snehové tortičky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu