Pudingový rez s banánmi

smuuk043 - fotkasmuuk043, 10. septembra 2013
Pudingový rez s banánmi
Foto: smuuk043

Mal mi prísť miláčik na kávičku, a tak som deň predtým premýšľala, čo urobím, a kedže má on rád šľahačkové, tak som si nejak Zobraziť celý popisMal mi prísť miláčik na kávičku, a tak som deň predtým premýšľala, čo urobím, a kedže má on rád šľahačkové, tak som si nejak pozliepala dokopy tento rez :)

Suroviny

4 ks
200 g
200 g
1 dcl
1 dcl
1 ks
1 ks
Plnka:
2 ks
600 ml
250 g
podľa chuti
3 ks
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Takže si vymiešame žltky s cukrom, aj vanilkovým, postupne pridáme vodu, olej, múku zmiešanú s prdopom, a kakao.(kakao som dala od oka)pozn.: mala som doma trocha pomarančovej kôry v sáčku, tak som vmiešala kúštik:). Opatrne vmiešame sneh z bielkov, vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie, a dáme piecť na 180 st. Neviem presne koľko, ja som si ho sledovala.

  2. 2

    Uvaríme si puding v mliečku, a dáme vychladiť,vrch pokryte foliou, aspoň sa vám neurobí kožka. Vyšľaháme si maslo s cukrom podľa chuti(kedže ja som puding varila bez cukru, sypla som trocha viac cukru do masla), a všľaháme puding po kúskoch. Rez si prekrojíme na dve polovice, spodnú natrieme troškou plnky, na to naukladáme rozrezané na štvrtiny banány, alebo ako už len vy chcete, a prikryjeme zvyškom plnky. Položíme na to druhý plát cesta. Vyšľaháme si šľahačky,môžete aj so stužovačom, a vmiešame postrúhanú margotku. Natrieme na rez a dáme do chladničky vychladnúť:) mňam

  3. 3

    Mimochodom, ja som robila tento koláč do menšieho plechu, preto mi cesto dosť vyhuplo, a mohla som to prekrojiť na polovicu, na väčší plech si asi budete musieť upraviť ingrediencie.

Diskusia k receptu

evanaaa
Musí byť výborný, mne sa páčia všetky pudingové a v kombinácii s banánmi, ani nehovorí. A aj ten bonus - margotka v šľahačke nie je na zahodenie. Slovom, páči sa mi, ukladám si ho.....KK.
evanaaa
Ozaj, zabudla som, čo na to miláčik, iste ťa zaň bude ešte viac ľúbiť :-)))
smuuk043
miláčikovi chutnal ako vždy :)) on ani nevie kritizovať:) ale viem, že u neho zabodujem vždy, ked je tam šľahačka, alebo tvaroh:)) a dakujem:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia