Pstruh pečený v alobale

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009
120 minút
príprava
20-25 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
1 KL
2 strúčiky
2 ks
1 ks
125 g




Postup

  1. 1

    Vypitvané a vyčistené pstruhy opláchneme v studenej vode a necháme dobre odkvapkať.

  2. 2

    Potom ich osolíme, posypeme karí korením a do brušného otvoru vložíme na plátky nakrájaný cesnak, cibuľu, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme odležať asi 1-2 hodiny.

  3. 3

    Pripravené pstruhy každý osobitne položíme na alobal, potrieme roztopeným maslom, posypeme rascou, zabalíme a pečieme na rozohriatom grile asi 20-25 minút.

  4. 4

    Vhodné prílohy sú opečené alebo vyprážané zemiaky a rôzne druhy zeleninových šalátov.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia