120 minút
príprava
príprava
20-25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vypitvané a vyčistené pstruhy opláchneme v studenej vode a necháme dobre odkvapkať.
- 2
Potom ich osolíme, posypeme karí korením a do brušného otvoru vložíme na plátky nakrájaný cesnak, cibuľu, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme odležať asi 1-2 hodiny.
- 3
Pripravené pstruhy každý osobitne položíme na alobal, potrieme roztopeným maslom, posypeme rascou, zabalíme a pečieme na rozohriatom grile asi 20-25 minút.
- 4
Vhodné prílohy sú opečené alebo vyprážané zemiaky a rôzne druhy zeleninových šalátov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu