Prsičká so syrovo-brusnicovou plnkou

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 28. septembra 2016
Prsičká so syrovo-brusnicovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
180 g
250 g
125 g
100 ml
750 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame, naklepeme a naplníme syrom s bielou plesňou, rukolou a sušenými brusnicami. Dôkladne zrolujeme, dochutíme a zabalíme do fólie. Dáme na paru alebo do vodného kúpeľa aspoň na 10 minút.

  2. 2

    Medzitým uvaríme zemiaky, ktoré potom opečieme na panvičke a dochutíme soľou, korením a rascou. Rolku zbavíme fólie a opečieme na rozohriatej panvičke.

  3. 3

    Sušené brusnice urestujeme s bielym vínom a rozmixujeme na omáčku. Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovou omáčkou. Ozdobíme čerstvou rukolou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Och ten náš jazyk materinský, ten dostáva zabrať .....
1x luciak