Prsičká so syrovo-brusnicovou plnkou

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 28. septembra 2016 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Prsičká so syrovo-brusnicovou plnkouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame, naklepeme a naplníme syrom s bielou plesňou, rukolou a sušenými brusnicami. Dôkladne zrolujeme, dochutíme a zabalíme do fólie. Dáme na paru alebo do vodného kúpeľa aspoň na 10 minút.

  2. 2

    Medzitým uvaríme zemiaky, ktoré potom opečieme na panvičke a dochutíme soľou, korením a rascou. Rolku zbavíme fólie a opečieme na rozohriatej panvičke.

  3. 3

    Sušené brusnice urestujeme s bielym vínom a rozmixujeme na omáčku. Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovou omáčkou. Ozdobíme čerstvou rukolou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist