Provensálske kurča

hyza - fotkahyza, 16. mája 2014
Provensálske kurča
Foto: hyza

Komerčný recept
NÁŠ TIP: Pre všetkých milovníkov bezstarostného grilovania sme pripravili čerstvé kuracie diely vo vynikajúcej francúzskej bylinkovej marináde. Stačí opiecť a môžeme podávať spolu Zobraziť celý popis
Komerčný recept
NÁŠ TIP: Pre všetkých milovníkov bezstarostného grilovania sme pripravili čerstvé kuracie diely vo vynikajúcej francúzskej bylinkovej marináde. Stačí opiecť a môžeme podávať spolu s čerstvým šalátom, alebo opekanými zemiakmi.

4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

1000 g
4 vetvičky
4 vetvičky
4 ks
5 PL
5 ks stredných
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Kuracie diely umyjeme a osušíme. Vetvičky s bylinkami tiež umyjeme a  osušíme. Pod kožu na stehnách a krídlach vložíme pár lístkov šalvie.

  2. 2

    Kuracie diely potrieme olivovým olejom, osolíme a okoreníme. Kuracie diely pomaly grilujeme na alumíniovej tácke a potierame olejom.

  3. 3

    Cibuľu a cesnak ošúpeme, nakrájame a pridáme k mäsu, nakoniec pridáme aj zvyšné bylinky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia