Foto: hyza
Komerčný recept
NÁŠ TIP: Pre všetkých milovníkov bezstarostného grilovania sme pripravili čerstvé kuracie diely vo vynikajúcej francúzskej bylinkovej marináde. Stačí opiecť a môžeme podávať spolu Zobraziť celý popisKomerčný recept
NÁŠ TIP: Pre všetkých milovníkov bezstarostného grilovania sme pripravili čerstvé kuracie diely vo vynikajúcej francúzskej bylinkovej marináde. Stačí opiecť a môžeme podávať spolu s čerstvým šalátom, alebo opekanými zemiakmi.
porcie
príprava
Postup
-
1
Kuracie diely umyjeme a osušíme. Vetvičky s bylinkami tiež umyjeme a osušíme. Pod kožu na stehnách a krídlach vložíme pár lístkov šalvie.
- 2
Kuracie diely potrieme olivovým olejom, osolíme a okoreníme. Kuracie diely pomaly grilujeme na alumíniovej tácke a potierame olejom.
- 3
Cibuľu a cesnak ošúpeme, nakrájame a pridáme k mäsu, nakoniec pridáme aj zvyšné bylinky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu