Prirodné rezne na hrašku

peter64 - fotkapeter64, 16. marca 2011

ako som už písal prepisujem recepty a postupne ich budem pridávať začal som bravčovým mäso

Suroviny

600 g
150 g
1 ks
150 g
1/5 dl
1 čl
1 čl
1 čl




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezne, osolíme ich a do nich strúhanku. Na rozpálenom tuku mäso z oboch strán opečieme. K mäsu pridáme pokrájanú cibuľu, koreňovú zeleninu, hrášok, všetky koreniny a asi ½ dl vody. Potom počas dusenia rezne obraciame a pomaly podlievame vínom. Pred dokončením ešte prichutíme citrónovou šťavou. Podávame so zemiakmi alebo zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu

aja1616
Tento recept poznám a odporúčam, je to chutné jedlo. Rezne naklepem a nepoužívam červenú papriku, podávam s ryžou. Môže byť aj pri slávnostnejších príležitostiach. Ja ho mám ako recept zo Života.
abend
Ja by som tú zeleninku pridala k mäsu max. 10 min. pred koncom, aby bola pekne chrumkavá.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia