Prírodné bravčové rezne

lelinkaxx - bez fotkylelinkaxx, 8. januára 2012

Tento recept si urobím keď viem že na druhý deň sa mi moc nechce variť.

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

marináda:
3 ks
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
podľa chuti
1 kg




Postup

  1. 1

    Rozšlaháme si 3 celé vajíčka, pridáme k nim lyžičku vegety, soli, kečupu, worcestrovej omáčky, oleja, červenej papriky a čierne mleté korenie. Mäso pokrájame na plátky a naklepeme (ak nemám čas tak mäso nenaklepem, pokrájem ho na tenšie plátky). Mäso namočím do marinády a dám ho na 24 hodín do chladičky. Na druhých deň ho pripravím na oleji.

Diskusia k receptu

zinnajdha
my to robíme tak, že tam nasypeme všetky korenia, ktoré máme doma. V tomto dresingu v napr. v skle to vydrží aj niekoľko dní, aj dlhšie...