Pracky
Foto: archaa
50
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
10-15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
2 a 1/2 hrnčeka |
|
2 hrnčeky mleté |
|
1 a 1/2 hrnčeka |
|
1 bal. |
|
1 ks |
|
150 g |
|
50 g strúhaná |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 KL |
|
Na obaľovanie: | |
150 g |
|
1 bal. |
|
Postup
-
1
Zo surovin na pracky vypracujeme cesto, ktore zabalime do potravinovej folie a nechame odlezat v chlade do druheho dna.
- 2
Na druhy den z cesta oddelujeme male kusky, ktore povtlacame do formiciek. (Formicky netreba vymastovat ani vysypavat mukou)
- 3
Poukladame ich na plech a upecieme v predhriatej rure na 180 stupnov dozlata.
- 4
Po upeceni vyklopime a teple obalujeme ( bohate!) v praskovom cukre zmiesanom s vanilkovym.
Tiež drobné pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dlho som experimentovala a hladala tu spravnu chut...konecne som ju nasla ;-)
Dakujem za krasny komentarik
Pouzivam 200 ml hrncek :-)
zvol si aký chceš...
To by ma velmi potesilo...ja budem piect este raz...vsetky su zjedene :-D
a skvele... :-)
Dakujem velmi pekne !!