Posúchy s bryndzou a so slaninkou
Janka a Juraj Gálikovci
z hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 27. októbra 2015
z hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 27. októbra 2015
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame a pripravíme vláčne cesto. Vykysnuté rozdelíme na malé bochníčky, ktoré necháme ešte podkysnúť a smažíme v rozpálenom oleji.
- 2
Hotový langoš potrieme kyslou smotanou, posypeme bryndzou, dochrumkava opečenou slaninkou a troškou čerstvého kôpru.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu