Foto: jullynka
moja naj, odporúčam všetkým
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
-huby dáme variť do slanej vody, ale pozor zvyknú vykypieť tak nezakrývať úplne -keď sú hríby uvarené pridáme zemiaky nakrájané na kocky a korenie/ rasca, chilli , mletú papriku a štipku vegety. komu chutí mrkvička može aj tú šupnúť do hrnca . - keď sú zemiaky polomäkke, haluškové cestíčko vytvorené z múky , krupice , vajca, olivového oleja a štipky vegety hádžeme svojim spôsobom do polievočky, verím že kazdý má svoj vlastný spôsob.... ja ich tam dávam pomocou malej lyžičky :) nechám variť asi 10 minút , no treba skušať,aby sa nerozvarili...hehe ja rada skúšam väčšinou až tak, že sa počas varenia "najem ochutnávaním " a potom sa môj priateľ sťažuje , že jedáva sám. Nakoniec dáme nasekanú petržlenovú vňaťku :)
- 2
DOBRÚ CHUŤ ! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu