Polievka Minestrone
Vincenzo Miele
Šéfkuchár reštaurácie Pizzeria Rotunda v Bratislave, 2. mája 2010
Šéfkuchár reštaurácie Pizzeria Rotunda v Bratislave, 2. mája 2010
Foto: Varecha.sk - Sandra Támerová
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Všetku zeleninu si nakrájame na menšie kúsky. Môžete použiť akúkoľvek zeleninu, čo máte doma. Taliani varia túto polievku vždy z čerstvej zeleniny, ktorá sa práve v danom období pestuje a má sezónu.
- 2
Nakrájanú zeleninu dáme na rozohriatu panvicu. Pridáme olej a restujeme. Osolíme a okoreníme. Potom pridáme paradajkový pretlak a spolu podusíme. Takto pripravenú zeleninu dáme do hrnca a zalejeme vývarom.
- 3
Chvíľu povaríme kým zelenina nezmäkne a môžeme podávať. Na tanieri polievku dozdobíme bazalkou a posypeme parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu