Polievka Crema Di Funghi

docent23 - fotkadocent23, 5. marca 2011
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g, čerstvé
100 g
100 g
1 dcl
2 dcl
2 dcl




Postup

  1. 1

    Najemno nakrájanú slaninu a cibuľu orestovať na oleji. Pridať zmes hríbou, soľ, korenie, podusiť, podliať vínom, a povariť 10 minút.

  2. 2

    Pridať šľahačku, ešte chvíľku povariť a všetko rozmixovať. Na tanieri ozdobiť kolieskami červenej cibule a petržlenovou vňaťou. Podávať s opečeným toustom.

Diskusia k receptu

ampara
presne takúto polievku som robila minulý týždeň. Tiež z troch druhov hríbov a nazvala som ju "multihríbová".




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia