Podlesník s hubami
Vladimír Lokšík
šéfkuchár hotela Diplomat v Rajeckých Tepliciach, 25. októbra 2012
šéfkuchár hotela Diplomat v Rajeckých Tepliciach, 25. októbra 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky nastrúhame, pridáme vajcia, rozmiešame s múkou, soľou a koreninami. Cesto má byť zemiakové, priveľa múky nemá byť.
- 2
Na rozpálenej panvici na tuku porozťahujeme cesto do kruhu. Placky pečieme do zlata.
- 3
Huby, cesnak a cibuľu nakrájame na hrubo. Na masle orestujeme, posolíme, okoreníme a dovaríme. Pred koncom pridáme majorán. Podávame zabalené do placky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu