Pochúťkový ružičkový kel
Foto: pivonka
Je to ľahký a rýchly zeleninový obed alebo večera.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistený kel varíme v slanej vode 10 min. Scedíme. Ja som nevarila, lebo som mala mrazený kel. V tom prípade si môžeme recept pripraviť aj v zime.
- 2
V kastróli rozohrejeme maslo, pridáme odkvapkaný kel, ochutíme mletým čiernym korením, ak je treba, prisolíme. Posypeme trochou strúhanky a popražíme.
- 3
Podávame s volským okom. Ja som si pridala aj trochu zemiakov.
Tiež ružičkový kel:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu