Pochúťkový ružičkový kel

pivonka - fotkaPivonka, 9. septembra 2018 12:02
Ďalšie recepty »

Pochúťkový ružičkový kelFoto: pivonka

Je to ľahký a rýchly zeleninový obed alebo večera.

4
porcie
10 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Očistený kel varíme v slanej vode 10 min. Scedíme. Ja som nevarila, lebo som mala mrazený kel. V tom prípade si môžeme recept pripraviť aj v zime.

  2. 2

    V kastróli rozohrejeme maslo, pridáme odkvapkaný kel, ochutíme mletým čiernym korením, ak je treba, prisolíme. Posypeme trochou strúhanky a popražíme.

  3. 3

    Podávame s volským okom. Ja som si pridala aj trochu zemiakov.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist