Foto: hviezdickaz
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
75 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme a okoreníme.
-
2
Rezne natrieme horčicou a zo širšej strany ( skraja ) poukladáme nakrájané vajíčko, uhorku, kápiu a párok a stočíme do závitku.
-
3
Závitky prichytíme ihlicami. Obalíme ich v hladkej múke, narýchlo opražíme. Keď sa mäsko zatiahne, preložíme ho na tanier.
-
4
Na hlbšej panvici opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu,ktorú posolíme. Preložíme do nej závitky, poprášime mletou červenou paprikou, ( môžme do nej vliať zvyšný výpek ) a podlejeme vývarom. Dusíme do mäkka. Ak sa nám šťava bude zdať riedka, zahustíme ju.
-
5
Podávame s ryžou.
varecha.pravda.sk/recepty/spanielske-vtaciky-fotorecept/1...
:)