Foto: hviezdickaz
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
6 ks (rezne) |
|
( na štvrťky ) |
|
uvarené natvrdo ( na štvrťky ) |
|
( na štvrťky ) |
|
( na plátky ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na podlievanie ,alebo voda |
|
príloha: | |
|
Postup
-
1
Hovädzie mäso narežeme na rezne,vyklepeme,osolíme a okoreníme.
-
2
Poukladáme naň slaninu,mrkvu,uhorku a vajíčko.
-
3
Rezne zatočíme,prepichneme ihlicou alebo špáradlom.
-
4
Obalíme v hladkej múke a z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji.
-
5
Pridáme mletú červenú papriku,podlejeme vodou a dusíme domäkka.
-
6
Podávame s ryžou,kyslou uhorkou.
Super že si mi španielske vtáčky pripomenula, dávno som ich nerobila.