Foto: sjuz
Zostalo mi údené, aj dvojdňové žemle...:) a rýchla a jednoduchá večera zo zvyškov bola o chvíľu na stole. Žiadna špecialitka:)))
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Zo žemlí odrežeme vršok, a vnútro opatrne vydlabeme.
- 2
V miske zmiešame smotanu, syr, nakrájanú cibuľku, a mäso pokrájané na malé kocky. Okoreníme, a pridáme čili. Samozrejme, kto nemá rád pikantné, nemusí:)
- 3
Zmesou naplníme žemle. navrch podávame striedku, na ktorú uložíme plátok masla.
- 4
Žemle uložíme na plech potretý olejom, a vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme do zlata.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu