Plnené šampiňóny

Plnené šampiňóny

Autor receptu: lunter

Šťavnaté huby portobello plnené aromatickým LUNTER Quick Creations No-Egg Breakfast sú jednoduché rastlinné jedlo plné chuti a bielkovín.* Ideálne ako ľahký obed, predjedlo alebo snack – chrumkavé navrchu, jemné vo vnútri a hotové za pol hodiny!

4
porcie
15 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Predhrejeme rúru na 180 °C.
  2. Opatrne odstránime stopky z húb a klobúčiky odložíme bokom. Stopky môžeme jemne nasekať a pridať ich do náplne pre lepšiu chuť.
  3. Klobúčiky húb ľahko potrieme olivovým olejom a uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie.
  4. Klobúčiky šampiňónov vrchovato naplníme No-Egg Breakfast.
  5. Vrch naplnených húb posypeme strúhankou.
  6. Naplnené huby pokvapkáme trochou olivového oleja a pečieme ich v predhriatej rúre 20–25 minút.
  7. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.