Plnené šampiňóny
Plnené šampiňóny
Autor receptu: lunter
Šťavnaté huby portobello plnené aromatickým LUNTER Quick Creations No-Egg Breakfast sú jednoduché rastlinné jedlo plné
chuti a bielkovín.* Ideálne ako ľahký obed, predjedlo alebo snack – chrumkavé navrchu, jemné vo vnútri a hotové za pol hodiny!
4 porcie |
15 minút príprava |
25 minút na 180 °C |
Postup
- Predhrejeme rúru na 180 °C.
- Opatrne odstránime stopky z húb a klobúčiky odložíme bokom. Stopky môžeme jemne nasekať a pridať ich do náplne pre lepšiu chuť.
- Klobúčiky húb ľahko potrieme olivovým olejom a uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie.
- Klobúčiky šampiňónov vrchovato naplníme No-Egg Breakfast.
- Vrch naplnených húb posypeme strúhankou.
- Naplnené huby pokvapkáme trochou olivového oleja a pečieme ich v predhriatej rúre 20–25 minút.
- Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.