Foto: miroslav2410
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
75 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Karé narežeme a naklepeme na väčšie rezne, aby sme ich mohli plniť.
-
2
Z 2 cibúľ, slaninky, ½ plech. šampiňónov a vajec si spravíme plnku,...
-
3
...ktorou plníme rezne spolu so syrom. Spojíme špajľami.
-
4
Na oleji prudko opečieme a poukladáme do pekáča.
-
5
Na opečené mäsko poukladáme 2 cibule nakrájané na kolieska.
-
6
Podlejeme 4 dl vývarom a udusíme do mäkka.
-
7
V 1 dl vývaru zamiešame marinádu na steak a potrieme mäsko. Dáme ešte trošku zapiecť cca 5 min.
-
8
Medzi tým si pripravíme omáčku. Na zvyšnej cibuli si usmažíme zvyšok hríbov.
-
9
Zalejeme vývarom (4dcl) a v 1 dcl studeného vývaru zamiešame solamyl, ktorým omáčku zahustíme.
-
10
Omáčku vylejeme na mäsko...
-
11
... a mäsko necháme prikryté postáť.
-
12
Predvarené zemiaky dáme zapiecť do rúry.
-
13
Hotovo, môžeme nakladať.
-
14
Dobrú chuť.
Keď k nám prídu deti s vnúčatkami, tak im toto určite navarím. :D
1tess.files.wordpress.com/2009/03/bite-sized-tonkatsu_4789.jpg?w=...