Foto: pusta
Toto predjedlo som si vymyslela sama na jednu oslavu. Oslávencovi chutilo, ponúkam na vyskúšanie.
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hlavičky artičokov vydlabeme a naplníme majonézovou omáčkou alebo šalátom. Naplnené hlavičky artičokov položíme na plytký dezertný tanierik.
- 2
Na plátky paradajok položíme upečené pagáčiky a umiestnime pred artičoky. Z oboch strán zasunieme kornútiky zo šunky a vejáriky z kyslej uhorky.
- 3
Podávame s malými banketkami ako slávnostné predjedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Zidek by ti dal urcite min. 103 hviezdiciek, na teba nema ani Michelin (vies o com to je???)