Foto: ciernalabut
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu rozrežeme pozdĺž a vydlabeme vnútro, ktoré následne nakrájame na kocky. Kusy cukety dáme zatiaľ do trúby vyhriatej na 220.
- 2
Cibuľu nakrájame na drobno. Polku menšieho baklažánu nakrájame na menšie kocky. A to isté spravíme aj so šampiňónmi.
- 3
Polku nakrájanej cibuľky opečieme na panvici na troške oleja, pridáme kocky cukety, baklažánu a šampiňónov. Opekáme do hneda, potom pridáme nakrájaný hermelín.
- 4
Vyberieme kusy cukety a naplníme plnkou, ktorú sme spravili na panvici. Zakryjeme plátkami syru a dáme zapiecť kým sa syr nerozpustí.
- 5
Zemiaky : Uvaríme zemiaky. Na panvici na troške oleja opečieme druhú polku cibule. Pridáme zemiaky a máslo a vidličkou jemne popúčíme. Pred podávaním primiešame nasekanú pažítku
- 6
Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu