Naše slimáky sú výnimočné tým , že sa hodia k rôznym polievkam či už ku kyslým alebo iným,ale aj ku gulášom a pri posedení Zobraziť celý popisNaše slimáky sú výnimočné tým , že sa hodia k rôznym polievkam či už ku kyslým alebo iným,ale aj ku gulášom a pri posedení s pivkom :-). Pri tomto recepte mi už pomáha ja môj 11 ročný syn....
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
| Na cesto: | |
| 500 g |
|
| 0,5 kocky |
|
| 1,5 lyžičky |
|
| 1 lyžička |
|
| cca 320 ml |
|
| Náplň: | |
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| 350 ml |
|
| 400 g |
|
| 2x150 g (podľa chuti) |
|
| 4 ks |
|
| podľa chuti |
|
Postup
-
1
Z prísad si vypracujem cesto a nechám vykysnúť, preložím na dosku ,premiesim a nechám ešte raz vykysnúť (zabudla som odfotiť)
- 2
Potom rozváľkam posypem oregánom, proveslánskym korením, a rozložím lečo NESOLIT!!!
- 3
nastrúham varené vajíčka
- 4
naukladám salámu, syr, a polejem kečupom
- 5
opatrne zrolujem a narežem na trojuholníky
- 6
uložím na papierom vyložený plech a nechám ešte kysnúť 15 min a potom dám do predhriatej rúry cca 15-20 min piecť
- 2









Diskusia k receptu