Pizzové slimáky (fotorecept)

Autor receptu: selmapuma

Naše slimáky sú výnimočné tým , že sa hodia k rôznym polievkam či už ku kyslým alebo iným,ale aj ku gulášom a pri posedení s pivkom :-). Pri tomto recepte mi už pomáha ja môj 11 ročný syn....

12
porcií
40 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Z prísad si vypracujem cesto a nechám vykysnúť, preložím na dosku ,premiesim a nechám ešte raz vykysnúť (zabudla som odfotiť)
  2. Potom rozváľkam posypem oregánom, proveslánskym korením, a rozložím lečo NESOLIT!!!
  3. nastrúham varené vajíčka
  4. naukladám salámu, syr, a polejem kečupom
  5. opatrne zrolujem a narežem na trojuholníky
  6. uložím na papierom vyložený plech a nechám ešte kysnúť 15 min a potom dám do predhriatej rúry cca 15-20 min piecť