Pizzové slimáky (fotorecept)
Autor receptu: selmapuma
Naše slimáky sú výnimočné tým , že sa hodia k rôznym polievkam či už ku kyslým alebo
iným,ale aj ku gulášom a pri posedení s pivkom :-). Pri tomto recepte mi už pomáha ja môj
11 ročný syn....
12 porcií |
40 minút príprava |
20 minút na 200 °C |
Postup
- Z prísad si vypracujem cesto a nechám vykysnúť, preložím na dosku ,premiesim a nechám ešte raz vykysnúť (zabudla som odfotiť)
- Potom rozváľkam posypem oregánom, proveslánskym korením, a rozložím lečo NESOLIT!!!
- nastrúham varené vajíčka
- naukladám salámu, syr, a polejem kečupom
- opatrne zrolujem a narežem na trojuholníky
- uložím na papierom vyložený plech a nechám ešte kysnúť 15 min a potom dám do predhriatej rúry cca 15-20 min piecť