Slané palacinky
Slané palacinky

Pivné palacinky s bryndzou

George Kostka
šéfkuchár z Pension & Restaurant Meridiana Bojnice, 12. júla 2020
Pivné palacinky s bryndzou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

300 g
500 ml
4 ks
1 ČL
400 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Palacinkové cesto pripravíme zmiešaním vajec, múky a piva. Pridáme prášok do pečiva a dochutíme soľou a mletým korením.

  2. 2

    Na panvici si môžeme urobiť palacinky alebo aj malé lievančeky, ktoré upečieme z oboch strán.

  3. 3

    Následne plníme bryndzou zmiešanou s kyslou smotanou a nasekanou jarnou cibuľkou.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Tak nevím, jestli je to moc a nebo málo cool. Chudák palacinka.