Pivné palacinky s bryndzou
George Kostka
šéfkuchár z Pension & Restaurant Meridiana Bojnice, 12. júla 2020
šéfkuchár z Pension & Restaurant Meridiana Bojnice, 12. júla 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Palacinkové cesto pripravíme zmiešaním vajec, múky a piva. Pridáme prášok do pečiva a dochutíme soľou a mletým korením.
- 2
Na panvici si môžeme urobiť palacinky alebo aj malé lievančeky, ktoré upečieme z oboch strán.
- 3
Následne plníme bryndzou zmiešanou s kyslou smotanou a nasekanou jarnou cibuľkou.
Tiež slané palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu