Foto: monicka347
20
porcií
porcií
Postup
-
1
Cesto: Žĺtka s cukrom vymiešame do penista pridáme postupne múku, olej, PDP a nakoniec sneh z bielkov.
- 2
Do vymastených a hrubou múkou vysypaných polgulových formičiek naplníme cesto do 1/2 až 3/4 formičky, lebo cesto sa pri pečení nadvihne. Vložíme do stredne vyhriatej rúry a necháme upiecť. Po upečení cesto z formičiek vyklopíme a necháme vychladnúť.
- 3
Krém: Uvaríme si puding zo zlatého klasu a mlieka. Puding necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu vmiešame maslo. Polgule naplníme krémom a spojíme.
- 4
Farebnými sirupmi jemne polejeme broskyne. Broskyne obalíme v kryštálovom cukre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
aroooo- mas to aj s postupom :-))
varecha.pravda.sk/recepty/bezlepkove-broskyne-fotorecept/...
varecha.pravda.sk/recepty/broskyne/11661-recept.html,...
možno si porovnáš...