Foto: pusta
Jednoduché a veľmi chutné jedlo, navyše rýchlo hotové, recept pridávam milovníkom jedál z húb.
porcie
príprava
na 90 °C
Postup
-
1
Do panvice som dala olej, maslo, nechala som ho rozpustiť,...
-
2
...na rozohriatom tuku som opražila na jemné kúsky pokrájanú chilli papričku,...
-
3
...pridala som na drobno pokrájaný cesnak, krátko som ho opražila, kým sa pekne rozvoňal,...
-
4
...pridala som očistené hlavičky väčších šampiňónov, nožičky som predtým vybrala a použila na iné jedlo,....
-
5
...hlavičky šampiňónov som opražila z oboch strán krátko do peknej zlato - hnedej farby,...
-
6
...pripravila som citrónovú šťavu,...
-
7
...preliala som citrónovu šťavou hlavičky šampiňónov a krátko opražila, jedlo bolo hotové,...
-
8
...horúce šampiňóny som podávala s rukolovým šalátom a čerstvo upečeným domácim pečivom, solila a korenila som ich až na tanieri,...
-
9
...je to veľmi chutné, jednoduché a rýchle osviežujúce pikantné jedlo, ktoré je vhodné ako samostatné jedlo s ľahkým šalátom a pečivom alebo ako výborná príloha ku grilovačke alebo k rôznemu pečenému mäsku.
mne sa viac páči opekané, ty robíš v rúre pečené
prečo zase rýpeš??? a len u mňa.
to všetci tu používate len spisovné výrazy,??? tam nikdy spisovne nežiadaš a ani nereklamuješ!!!
len pre tvoje info toto je z oficiálneho hodnorenia v tagoch:
Aký je spôsob prípravy?
Spôsob prípravy
Domáca pekáreň
Dusené
Eintopf
Grilované
Kvasenie
Mikrovlnka
Na pare
Oprážané
Parný hrniec
Pečené
Raw (surové)
Studené pokrmy
Sušenie
Varené
Vyprážané
Wok
Zapekané
Zaváraniny
zatiaľ je to jediný komentár k tomuto receptu :-)
dakujem ti za peknú pochvalu.
tak pani preladila na web-superrecepty,len tam diskusie nejako nejdu,tak ju nebude mat kto vychvalovat.