Pestrý koláč

anonym - fotkaanonym, 2. septembra 2014
Pestrý koláč
Foto: anonym

Nevyzerá ako pestrý koláč, ale to z nedostatku ovocia.

Suroviny

4 ks
1 šálka(200ml)
1 šálka
1/2 šálky
2 šálky
1 bal.
Plnka:
500 g
2 ks
1 bal.
podľa potreby
podľa potreby
 ľubovoľné
 troška (môže byť)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Žĺtky s cukrom vymiešame do penista. Postupne pridávame olej, mlieko, múku s práškom do pečiva a napokon sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na vymastený a pomúčený plech.

  2. 2

    PLNKA: Tvaroh dobre rozmiešame, pridáme práškový a vanilkový cukor, mlieko, vajcia a dohladka zamiešame. Plnku dáme do vrecúška na zdobenie a vtláčame ju do cesta do tvaru mriežky. Do štvorčekov poukladáme rôzne ovocie. Pečieme pri teplote 180 °C. Na vrch môžme dať aj číru želatínu.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
skús si overiť-či nie je chyba v surovinách..
myslím:
2 š polohrubá múka
1 š mlieko..
chutná hrnčeková klasika..:-)
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
Určite nie sú dobre rozpísané suroviny, lebo som ho robila podľa teba a musela som dosypať poriadne múky, lebo to bolo ako voda a nie cesto.

Pridaj komentár k receptu: