Našla som prachom zapadnuté recepty a ako je u mňa zvykom boli aj tieto v diétnom zdravom duchu. Je to z časopisu, t.j. nie môj nápad, ale je to krásne- žlto-zeleno- červené a hlavne chutné.
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
800 g |
|
300 g |
|
100 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia na menšie kúsky (kocky, pásiky...) a posoliť. Pripraviť majču: oliv. olej+ vegeta (ja som dala rozdrvenú polovicu bio zeleninovéo bujónu ... vegetu nepoužívam)+ kurkuma a postrúhať čerstvý zázvor (popr. dať mletý). Spojiť mäso z majčou a nechať minimálne 20 min. odstáť.
- 2
Cuketu aj so šupkou na plátky (robila som plochou škrabkou), papriku na tenšie pásiky a prudko orestovať na oleji. Po odstavení osoliť dľa chuti.
- 3
Mäso po odležaní rovnako restovať na oleji. Podľa uváženia spojte, alebo nie, so zeleninou.
- 4
Podávať môžete na francúzskej chrumkavej bagete, s ryžou alebo len so šalátom.
- 2
Diskusia k receptu
7 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: