Foto: kvietela
Foto je zlé kvôli svetlu v kuchyni, najbližšie odfotím lepšie.. :)
2-3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľku pokrájanú nadrobno spolu s pár prekrojenými strúčikmi cesnaku osmahneme na masle. Zalejeme vodou (na začiatok stačí menej, zriediť sa dá neskôr), pridáme tiež nadrobno pokrájané zemiaky a ochutíme. Necháme variť kým nebudú celkom mäkké.
- 2
Bryndzu rozmiešame v sladkej smotane, prilejeme do polievky a rozmixujeme ručným mixérom, ešte chvíľu povaríme, dochutíme podľa potreby.
- 3
Navrch servírujeme najemno pokrájané sušené paradajky a jarnú cibuľku, slnečnicové semiačka, ktoré osmahneme nasucho na panvici, a môžeme pokvapkať olejom zo sušených paradajok.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu