Pekná bryndzová polievka 
	        Autor receptu: kvietela
	         
	        
	        Foto je zlé kvôli svetlu v kuchyni, najbližšie odfotím lepšie.. :)
| 		  
				  	  
				  	2-3 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
Postup
- Cibuľku pokrájanú nadrobno spolu s pár prekrojenými strúčikmi cesnaku osmahneme na masle. Zalejeme vodou (na začiatok stačí menej, zriediť sa dá neskôr), pridáme tiež nadrobno pokrájané zemiaky a ochutíme. Necháme variť kým nebudú celkom mäkké.
 - Bryndzu rozmiešame v sladkej smotane, prilejeme do polievky a rozmixujeme ručným mixérom, ešte chvíľu povaríme, dochutíme podľa potreby.
 - Navrch servírujeme najemno pokrájané sušené paradajky a jarnú cibuľku, slnečnicové semiačka, ktoré osmahneme nasucho na panvici, a môžeme pokvapkať olejom zo sušených paradajok.