Pečené plnené pstruhy

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

4 ks
1 PL
4 PL
100 g
1
1 PL
2 PL
1
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv si pripravíme plnku. Pomleté mäso a cibuľu zmiešame so strúhankou. Osolíme, okoreníme a premiešame s rozšľahaným vajcom. Potom zmes opražíme v rozohriatom tuku, podlejeme hydinovým vývarom, prikryjeme a domäkka udusíme.

  2. 2

    Vyčistené pstruhy umyjeme, osušíme, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a naplníme pripravenou plnkou. Brušné otvory uzavrieme pomocou kuchynských ihlíc a hrubej nite.

  3. 3

    Poprášime múkou a upražíme v rozohriatom oleji z oboch strán. Oheň zmiernime a pstruhy upečieme domäkka. Podávame so zemiakmi uvarenými v šupke.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: