Postup
-
1
Najprv si pripravíme plnku. Pomleté mäso a cibuľu zmiešame so strúhankou. Osolíme, okoreníme a premiešame s rozšľahaným vajcom. Potom zmes opražíme v rozohriatom tuku, podlejeme hydinovým vývarom, prikryjeme a domäkka udusíme.
- 2
Vyčistené pstruhy umyjeme, osušíme, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a naplníme pripravenou plnkou. Brušné otvory uzavrieme pomocou kuchynských ihlíc a hrubej nite.
- 3
Poprášime múkou a upražíme v rozohriatom oleji z oboch strán. Oheň zmiernime a pstruhy upečieme domäkka. Podávame so zemiakmi uvarenými v šupke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu