Pečené huby po indicky

redakcia - fotkaredakcia, 26. júla 2009
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
1 KL
30 g
1 KL
1 KL
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Huby umyjeme, osušíme a nakrájame na stredne veľké plátky. Poprášime mletým čiernym korením, bazalkou a pokvapkáme citrónovou šťavou.

  2. 2

    Dobre premiešame a necháme 15 minút marinovať. Rozpálime tuk, vsypeme huby aj s marinádou a opečieme.

  3. 3

    Pridáme ostatné korenie a huby obrátime. Opekáme 1 – 2 minúty z každej strany. Podlejeme 2 PL vody, osolíme a necháme 5 minút dusiť.

  4. 4

    Podávame so zemiakmi na rôzny spôsob.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia