Foto: Dorenika
Recept na prílohu k mäsu, na chlieb alebo do šalátu.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Predhrejeme si rúru 200 °C. Kefkou očistíme mrkvy a dáme do misy.
- 2
Pridáme koreniny a masť alebo olivový olej a zmesou obalíme mrkvy.
- 3
Plech vyložíme papierom na pečenie a uložíme mrkvy vedľa seba tak, aby sa neprekrývali.
- 4
Pečieme domäkka, približne 15 minút ak máte takéto minimrkvy. Ak máte normálnu veľkosť buď ich pokrájate alebo pečte dlhšie.
- 5
Dobrú chuť! :)
Tiež pečená mrkva:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu