Foto: diabambulka
4
porcie
porcie
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Slaninu pokrájame na kocky vyškvaríme na oleji, pridáme pokrájenú cibuľu, roztlačený cesnak, pečeň, okoreníme a orestujeme. Pridáme horčicu, kečup, nakrájané šampiňóny ,zalejeme vývarom a dusíme. Na záver osolíme, pridáme majoránku a podávame. Celkovú chuť môžeme ešte vylepšiť ak namiesto vývaru podlejete pečeň pohárom červeného vína a na záver pri stolovaní podávame posypané posekanými mandľami.
- 2
Dobrú chuť:-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pekný deň a ďakujem za pochvalu aj radu, prosím aj na budúce hm? :-))) paaa