Pasta in bianco olio e permigiano

kajusiqq - fotkakajusiqq, 23. marca 2014
Pasta in bianco olio e permigiano
Foto: kajusiqq

Výborný slaný dezert alebo hlavné jedlo. S aktuálnou omáčkou:) Dúfam že pomôžem pri vymýšľaní nových receptov z medvedieho cesnaku:)

Suroviny

3 kusy
150 g
500 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajcia rozšľaháme, pridáme parmezán a zmiešame so smotanou. Nalejeme do foriem a pečieme v rúre vo vodnom kúpeli pri 170°C asi 30 minút. Necháme vychladnúť.

    Pasta in bianco olio e permigiano - obrázok 1
  2. 2

    Krém môžme aj trocha osoliť a poprípade pridať maslo. Lasagne (asi 300 g) uvaríme v osolenej vode, ochladíme v studenej vode a potrieme olejom. Naplníme krémom.

    Pasta in bianco olio e permigiano - obrázok 2
  3. 3

    Lasagne pred podávaním zohrejeme v pare na teplotu asi 65°C. Podávala som s omáčkou z medvedieho cesnaku.Posypané parmezánom. Viac fotiek k receptu:) http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/pasta-in-bianco-olio-e-permigiano.html

    Pasta in bianco olio e permigiano - obrázok 3
  4. 4

    Môj dnešný deň s medvedím cesnakom:) http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/omacka-z-medvedieho-cesnaku-parmezanu.html http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/polievka-z-medvedieho-cesnaku-poru.html http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/maslo-z-medvedieho-cesnaku.html http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/celozrnne-muffiny-z-medvedieho-cesnaku.html Viac mojich receptov na: http://kajusiqq.blogspot.sk/

    Pasta in bianco olio e permigiano - obrázok 4

Diskusia k receptu

stacy77777
dnes som dostala od brata medvedí cesnak,celý,ešte aj so zeminou vykopaný, jemu rastie doma na záhrade,tak pozerám recepty,uložím si aj tvoj
harknessy
Ja len nechapem, preco sa recept vola "Cestoviny na/v bielom oleji a parmezan", ked jedine na co sa tam pouziva olej je potretie uvarenych lasagni???

Zaujímavé video z archívu TV Varecha