Pasta in bianco olio e permigiano

Autor receptu: kajusiqq

Výborný slaný dezert alebo hlavné jedlo. S aktuálnou omáčkou:) Dúfam že pomôžem pri vymýšľaní nových receptov z medvedieho cesnaku:)

Suroviny

Postup

  1. Vajcia rozšľaháme, pridáme parmezán a zmiešame so smotanou. Nalejeme do foriem a pečieme v rúre vo vodnom kúpeli pri 170°C asi 30 minút. Necháme vychladnúť.
  2. Krém môžme aj trocha osoliť a poprípade pridať maslo. Lasagne (asi 300 g) uvaríme v osolenej vode, ochladíme v studenej vode a potrieme olejom. Naplníme krémom.
  3. Lasagne pred podávaním zohrejeme v pare na teplotu asi 65°C. Podávala som s omáčkou z medvedieho cesnaku.Posypané parmezánom. Viac fotiek k receptu:) http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/pasta-in-bianco-olio-e-permigiano.html
  4. Môj dnešný deň s medvedím cesnakom:) http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/omacka-z-medvedieho-cesnaku-parmezanu.html http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/polievka-z-medvedieho-cesnaku-poru.html http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/maslo-z-medvedieho-cesnaku.html http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/celozrnne-muffiny-z-medvedieho-cesnaku.html Viac mojich receptov na: http://kajusiqq.blogspot.sk/