Pasta in bianco olio e permigiano
Autor receptu: kajusiqq
Výborný slaný dezert alebo hlavné jedlo.
S aktuálnou omáčkou:)
Dúfam že pomôžem pri vymýšľaní nových receptov z medvedieho cesnaku:)
Postup
- Vajcia rozšľaháme, pridáme parmezán a zmiešame so smotanou.
Nalejeme do foriem a pečieme v rúre vo vodnom kúpeli pri 170°C asi 30 minút.
Necháme vychladnúť.
- Krém môžme aj trocha osoliť a poprípade pridať maslo.
Lasagne (asi 300 g) uvaríme v osolenej vode, ochladíme v studenej vode a potrieme olejom.
Naplníme krémom.
- Lasagne pred podávaním zohrejeme v pare na teplotu asi 65°C.
Podávala som s omáčkou z medvedieho cesnaku.Posypané parmezánom.
Viac fotiek k receptu:)
http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/pasta-in-bianco-olio-e-permigiano.html
- Môj dnešný deň s medvedím cesnakom:)
http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/omacka-z-medvedieho-cesnaku-parmezanu.html
http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/polievka-z-medvedieho-cesnaku-poru.html
http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/maslo-z-medvedieho-cesnaku.html
http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/03/celozrnne-muffiny-z-medvedieho-cesnaku.html
Viac mojich receptov na:
http://kajusiqq.blogspot.sk/