Parmezánový šalát na hrianky

ciernalabut - fotkaciernalabut, 7. júla 2013

Tento jednoduchý recept milujem hlavne na večeru a fanúšikovia rukoly a parmezánu si ho určite obľúbia tiež. Už je mi to aj hlúpe sem dávať takéto jednoduché recepty ale to je jediné na čo si bohužiaľ v poslednom čase nájdem čas pridať. Keď bude času viac, opať popridávam aj varené obedíky :-)

5 minút
príprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rukolu nakrájame na menšie kúsky, pridáme parmezán nastrúhaný na pásiky a cherry rajčinky nakrájané na osminky

  2. 2

    Polejeme olivovým olejom, jemne osolíme a pomiešame

  3. 3

    Hotovoooo :-) Podávame na hriankach

Diskusia k receptu

kabanoska
paráda , jednoduché , ale kúsok tataráku by nebolo pod ten šalát ?
Keď už máš tu topinku a ja ho tak zbožňujem .
luss44
dobrý tip na rýchlu večeru, aj jednoduchý recept môže byť zaujímavý
samanka
nooo, môžem potvrdiť, že takýto šalátik je výborný, bol nám podávaný aj v Taliansku, zatiaľ mám aj originál parmezán...
soncya
výborný šalát, skús si vyšľahať 5 PL oleja s 1 PL kremžskej horčice, trochu soli a čerstvého mletého korenia. do tohto potom vložím šalát aj s rukolou a vlastne s hocijakou zeleninkou a postrúham na veľkých očkách parmezán. je to mňam. (odkukala som od J. Oliviera)

Zaujímavé video z archívu TV Varecha