« Naspäť na tento recept

Paradajkový koláč so slaninou verzia na vytlačenie

Komerčný recept

Autor receptu: maggi

Postup receptu

Lístkové cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu na pečenie vyloženého papierom na pečenie alebo vymazaného tukom. Kyslú smotanu rozmiešame s Maggi Veggou a potrieme cesto tenkou pravidelnou vrstvou, ideálne vždy skončíme 1 cm od okraja.

Takto pripravený koláč pokladieme na plátky nakrájanými paradajkami a cesnakom, na pásiky nakrájanou slaninou, natrhanou alebo nakrájanou mozzarellou. Koláč dáme zapiecť na 25 minút do rozohriatej rúry pri 180 °C.

Tip: Na ešte horúci koláč natrhajte pár lístkov čerstvej bazalky.

Suroviny




4-5
porcie
5
minút
príprava
25
minút
na 180 °C




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist