Paradajková polievka
Foto: miomat
Domáca krémová paradajková polievka z "hrnček var" - hotová stlačením tlačítka z čerstvých surovín.
Zdroj: mamigo.sk
porcie
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Z paradajok odstránime hrubé časti a vložíme do "hrnček var". Paradajky netreba šúpať, "hrnček var" šupky dobre rozmixuje. Pridáme očistenú a nakrájanú mrkvu, vďaka ktorej má polievka krásnu farbu a sladkastú chuť.
- 2
Vložíme aj za hrsť bazalky, dolejeme vodu po rysky Min/Max, okoreníme, osolíme a stlačíme tlačidlo Mash/Soup.
- 3
O pár minút máme skvelú paradajkovú polievku bez práce a dlhého státia v kuchyni hotovú. Nalejeme do tanierov, necháme vychladnúť na príjemnú teplotu, posypeme syrom a podávame. Polievku môžeme podávať aj studenú. Krémovosť polievky záleží aj od typu použitých paradajok, my sme použili také, ktoré mali menej šťavy.
Tiež paradajková polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Kúpiš ho: mamigo.sk
Urobíš v ňom polievky, kaše, rastlinné mlieka a smoothie. Všetko však rozmixované.