- jednoduché, rýchle
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryby si namočím do mlieka s roztlačeným cesnakom.
- 2
Potom ju obalím v hlad.múke a na oleji opražím / nie dlho skôr rýchlo/ - z oboch strán do zlatova.
- 3
Misu z jansk.skla vymasím tukom a vložím plátky ryby. Kyslú kapustu premyjem a položím na plátky ryby.Posypem rascou.
- 4
Zemiaky nakrájam na štvrtky, v miske premiešam so soľou a posypem červenou paprikou. Položím ich na kapustu. Nakoniec ich trochu polejem olejom. Zapekám 20 min. Pred koncom odkryjem aby zemiaky boli pekne opečené.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Som rada ,že je aj plus pri mojom recepte. Ja som si napríklad necedela predstavit , kurča pečene s kyslou kapustou, až raz som vyskúšala a retaz patrí aj toto menu nedzi moje obľubené.
napiš recept
D..