Pangasius na hubách

eis4 - fotkaeis4, 8. marca 2012
Pangasius na hubách
Foto: eis4

Tento recept som raz objavila na sáčku od korenia na ryby. akurát som mala všetko doma tak som vyskušala. odvtedy rybu inak nerobím. strašne Zobraziť celý popisTento recept som raz objavila na sáčku od korenia na ryby. akurát som mala všetko doma tak som vyskušala. odvtedy rybu inak nerobím. strašne nám chutí

4
porcie
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

700 g
1 ks
1 ks
2 PL
2 PL
1 ks
1 konzerva čerstve alebo z konzervy




Postup

  1. 1

    jednotlíve porcie pangasia pokvapkajte citronovou šťavou a zo všetkých strán dokladne posypte koreniacou zmesou. nechajte v chlade 15 min odležať.

  2. 2

    Na rozohriatom oleji ryby z oboch strán opečte do zlatista,vyberte a udržujte teplé

    Pangasius na hubách - obrázok 2
  3. 3

    Vo výpeku rozpustíte maslo a speňte na ňom najemno nakrájanu cibulu.Pridajte nakrájané huby,lyžicu koreniacej zmesy a duste asi 10 min

    Pangasius na hubách - obrázok 3
  4. 4

    Rybu vložte späť na panvicu,navrch poukladajte plátky syra a krátko prehrejte,až sa syr začne rozpušťať. podávajte z opekanými zemiakmi. dobru chuť :-)

    Pangasius na hubách - obrázok 4

Diskusia k receptu

olinka12
Výborná inšpirácia až sa slinky zbiehajú. Ukladám do KK.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia