Pangasius na hubách

eis4 - fotkaeis4, 8. marca 2012
Pangasius na hubách
Foto: eis4

Tento recept som raz objavila na sáčku od korenia na ryby. akurát som mala všetko doma tak som vyskušala. odvtedy rybu inak nerobím. strašne nám chutí

4
porcie
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

700 g
1 ks
1 ks
2 PL
2 PL
1 ks
1 konzerva čerstve alebo z konzervy

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    jednotlíve porcie pangasia pokvapkajte citronovou šťavou a zo všetkých strán dokladne posypte koreniacou zmesou. nechajte v chlade 15 min odležať.

  2. 2

    Na rozohriatom oleji ryby z oboch strán opečte do zlatista,vyberte a udržujte teplé

    Pangasius na hubách - obrázok 2
  3. 3

    Vo výpeku rozpustíte maslo a speňte na ňom najemno nakrájanu cibulu.Pridajte nakrájané huby,lyžicu koreniacej zmesy a duste asi 10 min

    Pangasius na hubách - obrázok 3
  4. 4

    Rybu vložte späť na panvicu,navrch poukladajte plátky syra a krátko prehrejte,až sa syr začne rozpušťať. podávajte z opekanými zemiakmi. dobru chuť :-)

    Pangasius na hubách - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Dusené

Diskusia k receptu

olinka12
Výborná inšpirácia až sa slinky zbiehajú. Ukladám do KK.