Foto: eis4
Tento recept som raz objavila na sáčku od korenia na ryby. akurát som mala všetko doma tak som vyskušala. odvtedy rybu inak nerobím. strašne Zobraziť celý popisTento recept som raz objavila na sáčku od korenia na ryby. akurát som mala všetko doma tak som vyskušala. odvtedy rybu inak nerobím. strašne nám chutí
porcie
tepelná úprava
Postup
-
1
jednotlíve porcie pangasia pokvapkajte citronovou šťavou a zo všetkých strán dokladne posypte koreniacou zmesou. nechajte v chlade 15 min odležať.
- 2
Na rozohriatom oleji ryby z oboch strán opečte do zlatista,vyberte a udržujte teplé
- 3
Vo výpeku rozpustíte maslo a speňte na ňom najemno nakrájanu cibulu.Pridajte nakrájané huby,lyžicu koreniacej zmesy a duste asi 10 min
- 4
Rybu vložte späť na panvicu,navrch poukladajte plátky syra a krátko prehrejte,až sa syr začne rozpušťať. podávajte z opekanými zemiakmi. dobru chuť :-)
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/pangasius-s-hubami-fotorecept/1...